Een Laadpaal iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut welke laadpaal het beste bij jouw situatie past met onze gratis check!

✔ Gratis & Vrijblijvend

In dit artikel kom jij alles te weten over de Zappi laadpaal. In deze Zappi review gaan we in op de voor- en nadelen van de Zappi laadpaal. Daarnaast bespreken we ook de verschillende soorten laadpalen die het merk verkoopt en hoe een Zappi laadpaal installeren precies gaat. Hierdoor beleef je thuis al de optimale Zappi laadpaal ervaring. Zo weet jij aan het eind van dit artikel precies of de laadpaal ook iets voor jou is. 

Zappi laadpaal test

zappi 22kw

Functionaliteiten

Prijs

Laadvermogen

Design

Belangrijkste voordelen Zapp laadpaal

  • Verkrijgbaar met losse en vaste kabel
  • Zowel 1-fase en 3-fase laapdalen
  • Goede prijs / kwaliteit

Zappi laadpaal kopen?

Denk jij aan een Zappi laadpaal kopen? Dan is het goed om te weten dat er verschillende soorten laadpalen zijn van het merk. Al deze verschillende soorten zullen wij hieronder kort toelichten inclusief de specs. Zo zie jij in één opslag of deze laadpaal misschien wel wat voor jou is.

zappi v2 myenergy

Zappi V2 laapaal

Allereerst heb je de zeer populaire V2 Zappi laadpaal. Deze laadpaal kan geleverd worden in vier verschillende uitvoeringen. Je hebt de:

  • 1 fase 7kW – met 6,5 meter snoer Type 2
  • 1 fase 7kW – zonder snoer, socket versie Type 2
  • 3 fasen 22kW – met 6,5 meter snoer Type 2
  • 3 fasen 22kW – zonder snoer, socket versie Type 2

Verder beschikt de laadpaal over een speciale ECO modus waarbij het opladen gepauzeerd kan worden. Er wordt dan vanuit het net bijgeladen als de eigen productie op is. Verder kan je ook snelladen op maximaal vermogen met de laadpaal en heeft deze soort laadpaal standaard dynamic loadbalancing. Er wordt dan rekening gehouden met de maximale capaciteit om overbelasting te voorkome

zappi ev smart

Zappi EV Smart

Naast de V2 uitvoeren heb je ook de EV Smart Zappi laadpaal. Deze laadpaal heeft drie verschillende functies:

  • Eco+: hiermee kan je volledig opladen zonder gebruik te maken van het stroomnet
  • Eco: er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van eigen energie
  • FAST: extra snel opladen op maximaal vermogen

Ook deze versie beschikt over standaard dynamic loadbalancing en je kan de laadpaal zelf programmeren naar eigen voorkeur. Ook deze soort laadpaal is verkrijgbaar met 1-fase en 3-fase aansluiting.

Specs

Vermogen: 7,4 kW t/m 22kW
Kabel: Losse kabel en Vaste kabel
Slimme functies: Ja
Montage opties: Losse laadpaal of 'Wallbox'

Prijs

Wij helpen je bij een goede prijsindicatie van de Zappi laadpaal. Zonder de prijs is een Zappi review natuurlijk niet compleet. Zo weet jij per model precies met welke prijs je rekening moet houden. Let wel: dit zijn de kosten exclusief de installatie. De Zappi laadpaal kosten zijn dus gebaseerd op de prijs van de laadpaal zelf.

ZAPPI-2H22TW - 3-FASEN TYPE 2 MET 6,50 METER KABEL: 1149,00 

ZAPPI-2H22TB - 3-FASEN TYPE 2 MET 6,50 METER KABEL: 1149,00

ZAPPI-2H22UW - 3-FASEN TYPE 2 SOCKET VERSIE: 1099,00 

ZAPPI-2H07TW - 1-FASEN TYPE 2 MET 6,50 METER KABEL: 999,00

ZAPPI-2H22UB - 3-FASEN TYPE 2 SOCKET VERSIE: 999,00

ZAPPI-2H07TB - 1-FASEN TYPE 2 MET 6,50 METER KABEL: 999,00

ZAPPI-2H07UW - 1-FASEN TYPE 2 MET SOCKET: 949,00

ZAPPI-2H07UB - 1-FASEN TYPE 2 MET SOCKET: 949,00 

De exacte Zappi laadpaal prijs is afhankelijk van het specifieke model en de installatie. Wij raden aan om kosten te vergelijken via ons formulier.

Zappi laadpaal icm zonnepanelen

De Zappi laadpaal biedt een enorme uitkomst voor gebruikers. Je kan namelijk opladen via stroom van de zonnepanelen. Wanneer je zonnepanelen hebt geïnstalleerd kan de stroom die via de panelen gewonnen wordt via de laadpaal gebruikt worden om de auto op te laden. In plaats van netstroom te gebruiken wordt dan de stroom van de laadpaal gebruikt.

Zappi laadpaal installeren

Een Zappi laadpaal installeren is een klusje dat je het beste over kan laten aan een professional die er verstand van heeft. Deze kan voor jou de paal op de juiste wijze installeren zonder fouten. Wanneer je dit zelf doet kan er iets mis gaan met de aansluiting. Het gevolg is dan dat de laadpaal niet werkt. Dat zorgt dan ook weer voor een negatieve Zappi laadpaal ervaring. Dat wil je voorkomen.

En dan ben je weer terug bij af. Een laadpaal kan zowel aan de muur als in de grond bevestigd worden. Wanneer je een laadpaal in de grond wil hebben kan het zijn dat er eerst nog tegels verwijderd moeten worden bijvoorbeeld. Dat maakt de prijs ook iets duurder. De goedkoopste optie is dus een laadpaal aan de muur installeren.

Een laadpaal van Zappi voor thuis?

Wil je een Zappi laadpaal voor thuis hebben? Of wil je juist een laadpaal van een ander merk? Laat je dan vooral door ons adviseren zodat je voorkomt dat je een verkeerde beslissing maakt. Via 030laadpaal.nl geef je simpel je wensen door. Vervolgens ontvang je de tarieven van maar liefst 3 verschillende laadpaal installatie bedrijven binnen 24 uur in je mailbox. Je kan dan (als je wil) contact opnemen met de specialisten voor een uitgebreider advies. Zo makkelijk kan het zijn!

>