Een Laadpaal iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut welke laadpaal het beste bij jouw situatie past met onze gratis check!

✔ Gratis & Vrijblijvend

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Merken
  • /
  • NewMotion laadpaal review (Shell Recharge): hoe goed is dit merk?

We zien steeds meer NewMotion laadpalen op straat. Zowel bij particulieren of op bedrijfsterreinen. Hoe goed is dit merk en maak je hiermee een verstandige keuze? Je leest het allemaal in onze NewMotion laadpaal review.

NewMotion test

Easee review

Functionaliteiten

Prijs

Laadvermogen

Design

Belangrijkste voordelen NewMotion laadpaal

  • Compatibel met elektrische auto’s van alle merken
  • Veel geavanceerde opties
  • Prima laadsnelheid

NewMotion laadpaal kopen?

Een NewMotion laadpaal kopen? Er zijn verschillende soorten NewMotion laadpalen op de markt, onder te verdelen in de NewMotion Home serie en de NewMotion Business. De eerste is vooral geschikt voor particulieren, de tweede is vooral geschikt voor de zakelijke markt.

Newmotion home

NewMotion Home

In de Home-serie zijn er drie soorten modellen; de Home Standard, de Home Fast en de Home Advanced 3.0. De eerste is het goedkoopst in aanschaf met een prijs van ongeveer € 700 (exclusief installatie). De geavanceerde versie heeft verreweg de meeste functies en een goed laadvermogen (22 Kw). De prijs voor dit model bedraagt ongeveer 1200 euro exclusief installatie.

NewMotion Business

In de business lijn vind je vooral NewMotion laadpalen voor de zakelijke markt. Deze serie kent slechts twee modellen; Business Lite en Business Pro. Met de business serie profiteer je van alle functionaliteiten die interessant zijn voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan onder meer automatische facturatie en verrekening van de laadkosten.

Specs

Vermogen: 3.7 kW, 4.7 kW, 22kW
Kabel: Vast en los
Slimme functies: Ja
Montage opties: Wandmontage en laadpaal

Prijs

Home: 700 - 1200 euro
Charge:
1100 - 1800 euro

* De NewMotion laadpaal prijs is afhankelijk van het specifieke model en de installatie. Wij raden aan om kosten te vergelijken via ons formulier.

NewMotion laadpaal zonder abonnement?

De mensen die graag een NewMotion laadpaal zonder abonnement willen moeten we helaas teleurstellen. Geen enkele diensten van Shell Recharge komen zonder abonnement.

Wil je toch een laadpaal zonder abonnement? Dat is geen probleem. Vul ons formulier in, geef je wensen aan en ontvang binnen 24 uur maximaal 4 gratis offertes in je mailbox.

Shell Recharge Solutions

Goed om te weten: het bedrijf is onderdeel van Shell Recharge. In de komende maanden zal het bedrijf in zijn communicatie naar buiten waarschijnlijk steeds meer de naam Shell Recharge gebruiken voor zijn laadpalen.

NewMotion laadpaal installeren

Een NewMotion laadpaal installeren kun je in sommige gevallen makkelijk zelf doen. Als je een garage hebt bijvoorbeeld dan is er vaak al een stroompunt wat je kunt gebruiken. In veel gevallen komt er echter meer werk bij kijken. Zo moet er werk verricht worden aan de meterkast of moet de straat worden opengebroken om de laadpaal bij je oprit te plaatsen. Iedere laadpaal specialist kan de laadpaal voor je plaatsen en installeren. 

Jouw eigen laadpaal van NewMotion voor thuis?

Wil jij een NewMotion laadpaal thuis laten plaatsen? Het opladen van je eigen elektrische auto is een ongekende luxe waarmee je ook nog bijdraagt aan het milieu. Of je nou een NewMotion laadpaal voor thuis wil of een ander merk, wij helpen je. 030laadpaal heeft een netwerk van laadpaal bedrijven door het hele land. Vul je wensen in en vergelijk de offertes zodat je altijd de juiste keuze maakt!

>