Een Laadpaal iets voor jou?

Ontdek binnen 1 minuut welke laadpaal het beste bij jouw situatie past met onze gratis check!

✔ Gratis & Vrijblijvend

De Easee laadpalen stijgen steeds meer in populariteit. Overal waar je komt zie je wel een laadpunt van dit merk in het straatbeeld. In deze Easee laadpaal review gaan we dieper in op de specs en prijs van deze laadpalen.

Easee test

Easee review

Functionaliteiten

Prijs

Laadvermogen

Design

Belangrijkste voordelen Easee laadpaal

  • Geen betaald abonnement nodig
  • Te gebruiken met alle elektrische voertuigen met laadtype 2
  • Gratis levenslange eSim internetabonnement
  • Wifi connectie optioneel

Easee laadpaal kopen?

Een Easee laadpaal koop je direct online wanneer je deze zelf wil installeren of via een specialist als je deze ook volledig wil laten aansluiten. Easee heeft verschillende modellen laadpalen in het assortiment; de ‘Charge’, de ‘Home’. Wil je een simpel model wat zijn werk doet (je auto opladen) of wil je extra functies?

Easee review

Easee Home

De Easee Home komt in vijf verschillende kleuren; zwart, wit, blauw, grijs en rood. De prijs van deze laadpaal ligt rond de 800 euro exclusief installatie.


Voor een extra bedrag komt de laadpaal met load balancing. Dit is een functie die meet hoeveel stroom je in huis gebruikt en op basis daarvan bepaald hoeveel capaciteit van het netwerk richting het opladen van je auto gaat.

Easee review

Easee Charge

De Easee Charge ziet er qua uiterlijk precies hetzelfde uit als de Home. Het grootste verschil zit hem in het feit dat er bij de Charge het mogelijk is om tot wel 100 palen op één stroomnetwerk te koppelen.


Bij de Home is 3 het maximum. De kosten zijn vergelijkbaar. Voor de Charge ben je ongeveer € 100,- meer kwijt in aanschaf.

Specs

Vermogen: 3.7 kW tot 22 kW
Kabel: Losse kabel
Slimme functies: Ja
Montage opties: Wandmontage en laadpaal

Prijs

Home: 700 - 1150 euro
Charge:
800 - 1250 euro

* De Easee laadpaal prijs is afhankelijk van het specifieke model en de installatie. Wij raden aan om kosten te vergelijken via ons formulier.

Easee laadpaal icm zonnepanelen

We krijgen vraag de vraag of het mogelijk is om je auto icm de laadpaal op te laden via zonnepanelen. Ja, dit kan! Weten hoe dit werkt en tegelijkertijd kosten vergelijken? Vul ons formulier in, geef je wensen aan en ontvang binnen 24 uur maximaal 4 gratis offertes in je mailbox.

Easee laadpaal installeren

Hoewel het in enkele situaties wel mogelijk is, raden we het niet aan om een Easee laadpaal te installeren zonder ervaring. In veel gevallen moeten er werkzaamheden worden verricht in de meterkast en kabels worden getrokken door bijvoorbeeld de kruipruimte of onder de oprit. De kosten van installatie bedragen vaak tussen de 150 en 400 euro, afhankelijk van wat er moet gebeuren.

Een laadpaal van Easee voor thuis?

Zelf een Easee laadpaal thuis laten plaatsen? Op die manier ben je nooit meer afhankelijk van openbare oplaadpunten. Elke dag zorgeloos naar werk dus, of leuke dingen in het weekend! Of je nou een Easee laadpaal voor thuis wil of een ander merk, wij adviseren je gratis en vrijblijvend. 030laadpaal heeft een netwerk van laadpaal bedrijven door het hele land. Vul je wensen in en vergelijk de kosten zodat je altijd de juiste keuze maakt!

>