Tip ons

Elektrische auto gekocht en geen eigen parkeerterrein om een eigen oplaadpaal te realiseren? Tip ons of doe een suggestie voor een openbaar oplaadpunt bij u in de buurt.

Tip ons 

Bekijk alle oplaadpunten

Over ons                 

De aanleg van voldoende openbare oplaadpunten is onderdeel van het actieplan Schoon Vervoer van de gemeente Utrecht. Met dit actieplan stimuleert de gemeente elektrisch rijden in Utrecht. De oplaadpunten worden geplaatst in de openbare ruimte. Nuon-Heijmans, Pitpoint en LomboXnet realiseren, beheren en onderhouden de oplaadpunten in Utrecht in opdracht van de Gemeente Utrecht.

Utrecht schoon en bereikbaar

Gemeente Utrecht breidt het laadpaalnetwerk in de stad uit zodat inwoners op meer plekken hun elektrische auto kunnen opladen. De gemeente stimuleert elektrisch vervoer omdat dit schoner, stiller en energiezuiniger is. Meer informatie vindt u op www.utrecht.nl/utrechtelektrisch. In 2019 maken we voor iedere wijk een wijklocatieplan waarin we toekomstige locaties in beeld brengen. Meer informatie hierover en planning van wijkbijeenkomsten volgt spoedig.


Contact

Na het invullen van dit contactformulier neemt gemeente Utrecht contact met u.

Telefoon

14 030

 

E-mail

utrechtelektrisch@utrecht.nl  

 

Twitter

@030elektrisch