Een laadpaal nodig? Vergelijk en bespaar!

  • Ontdek de mogelijkheden in jouw situatie
  • Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes op maat
  • Vergelijk de kosten en bespaar tot wel 40%
  • Home
  • /
  • Aanvraagproces

Aanvraagproces

Particulieren met een elektrische auto die geen mogelijkheid hebben om te laden op eigen terrein, kunnen een oplaadpunt aanvragen in de buurt van hun woonadres. Voor het aanvragen van de laadpaal dient u aan de voorwaarden te voldoen en het aanvraagformulier volledig in te vullen. Alleen dan kunnen wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Direct een laadpaal aanvragen

Via onderstaand formulier vraag je snel en gemakkelijk laadpaal offertes aan voor jouw situatie. Hierbij ontvang je gratis en vrijblijvend tot 4 laadpaal offertes van specialisten uit jouw regio. 

Voorwaarden voor het aanvragen van een laadpaal

Om aanspraak te kunnen maken op een laadpaal in de nabijheid van uw woonadres moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • U moet in het bezit zijn van een volledig elektrisch voertuig (twee- of vierwielig) of een plug-in hybride voertuig (vierwielig).
  • Het voertuig moet een minimaal volledig elektrisch bereik hebben van 50 km.
  • De toegestane categorieën uit de Regeling Voertuigen zijn: M1: personenauto, N: bedrijfsauto en L7e: 'stadsauto', die bovendien 60 km/u moet kunnen rijden (oftewel de autosnelweg op moet kunnen)
  • Men heeft niet de mogelijkheid om het voertuig op eigen terrein bij het woonadres op te laden.

Deze voorwaarden gelden zowel voor het aanvragen van de laadpaal als voor het opvragen van een laadpas.

Wij behouden het recht om van bovenstaande criteria af te wijken, bijvoorbeeld op grond van het algemeen belang, de technische haalbaarheid van het plaatsen van een oplaadpunt of de inzichten van de beheerder van de openbare ruimte.

Stap 1

De aanvraag

De aanvraag voor laadpalen in Utrecht begint middels het formulier bovenaan deze pagina. Probeer op deze pagina zo specifiek mogelijk jouw gegevens in te vullen en laat ons precies weten wat je wensen zijn.

Stap 2

Vraag vrijblijvende offertes aan

Wanneer je het formulier hebt ingevuld word je binnen 24 uur gebeld door een van onze specialisten. Zijn zullen een aantal extra vragen stellen en verifiëren om de best mogelijke specialisten te koppelen met jouw persoonlijke wensen en behoeftes.

Stap 3

Vergelijk de beste leveranciers en installateurs

Je zult vervolgens diverse offertes ontvangen waarbij je snel en gemakkelijk kunt vergelijken op bijvoorbeeld prijs en voorwaarden

>